keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Juhannusheilaa herättelemässäVappupäivänä meillä on tapana kunnostaa venettä. Tänä keväänä hommat olivat pitkään täysin jäässä kylmän sään takia, mutta vapuksi päästiin taas herättelemään paattia talviunilta. Kesää ajatellen mietityttää tietysti se, paljonko merelle ehtii. Omppulan remppa ja muutto vievät paljon lomapäiviä. Onneksi vene on kaveripariskunnan kanssa yhteinen, joten purjeet nousevat ilman meitäkin. Venetalkoidemme muonat ovat yleensä linjaa hernekeittoa ja leipää, mutta vappuna pitää tietysti syödä vappuruokaa.

 

Kuten kuvista näkyy, sää oli mitä parhain. Tuuli söi paljon auringon lämmöstä, mutta suojaisissa paikoissa oli jo ihanan kesäistä. Myös rantakivikon asukkaat matelivat koloistaan ottamaan aurinkoa.

2 kommenttia:

  1. Aikamoisia kuvia käärmeestä, minulta olisi jäänyt kuvaamatta. Kyllä varmaan odotatte kovasti pääsyä omaan Ommpulaan :-) T. Marjatta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Marjatta :) Aika kaukana olin zoomailemassa. Ei pysty kovin lähelle käärmeitä menemään. Vaikka kyllähän noita rantakäärmeitä on helpompi lähestyä kuin kyytä. Siitä jäisi kuvat ottamatta.

      Poista