tiistai 4. kesäkuuta 2013

Odottavan aika on pitkä (köysi)Sormet rummuttavat pöytää, jalka vispaa hermostuneesti, ja perhoset sinkoilevat sisuskaluissa. Tältä tuntuu nyt henkisesti. Onneksi en ole kuitenkaan moisia fyysisiä oireita saanut. Omppulan nykyiset asukkaat keräilevät parhaillaan viimeisiä tavaroitaan kasaan. Olemme luvanneet heille joustavasti muuttoaikaa, joten tarkkaa päivää avainten luovutukselle ei ole.

Odottavan aika on pitkä, mutta ajalle löytyy kesällä hyvää käyttöä. Veneilykausi on alkanut tänä vuonna poikkeuksellisen aurinkoisessa ja lämpimässä säässä. Viikonloppuna nostimme jopa spinnupurjeen (se pallomainen usein värikäs purje) ylös. Emme ole sitä aiemmin käyttäneet, joten ensin piti säätää pitkät köydet ja puomisysteemit paikoilleen.

On hilpeää, kuinka kesä ja meri marinoivat arkisetkin asiat luksukseksi. Muksu on aivan täpinöissään, kun pääsee pesemään kantta ja tiskaamaan ulos nostetuissa pesuvadeissa. Uudelle tasolle kohoaa myös ruoka. Esimerkiksi talvikauden tunkkainen krapularuoka hampurilainen on aivan eri ruokalaji tuoreista raaka-aineista ulkona tehtynä ja nautittuna.


Taas tuli arkistoon yksi Merellä-tunniste lisää. Toivottavasti pian alkaa Remontti-tunnisteiden ryöppy. 

Loppukevennyksenä vielä puolisukeltaja, joka näytti meille hampurilaispullamössöpuluille, kuinka syödään pää pinnan alla.

2 kommenttia:

  1. Moi, täällä toinen vanhaa remontoiva, joka löysi blogiisi ja aloin jo oikein odottamaan pääsyä mukanasi Omppulaan :)!

    VastaaPoista
  2. Tervehdys Kaardemumma ja tervetuloa odottamaan! Toivottavasti kohta päästään itse asiaan. Pysyhän mukana ja hihkaise, jos huomaat meidän ajautuvan jo koettuihin virheisiin ;)

    VastaaPoista