tiistai 11. kesäkuuta 2013

Stringin jouluinen kuulento päättyi

Avaintenodotustärinä yltyy, ja yritän keksiä ajatuksenharhauttajia. Tänään kurkkasin Modernisti Kodikkaan Kertun blogiin. Hän oli järjestänyt keittiön String-hyllyn uudelleen. Meilläkin on keittiössä sama hylly, ja se todellakin kaipasi pientä fiksausta. Inspiroiduin Kertun postauksesta niin paljon, että raivasin hyllyn uuteen uskoon. Tässä lähtötilanne:


Ylähyllyltä löytyy muun muassa enkelikello (mitä, joko joulu meni?), jonka vieressä odottaa lähtölaskentaa lapsen askartelema Angry Birds -raketti. Se pysyy toisinaan ainakin melkein pystyssä. Ylähyllyn radio on pakollinen varustus, koska keittiö ilman radiota on kuin vessa ilman vessapaperia. 

Myös kyniä on oltava, koska hyllyn vieressä on perhekalenteri, johon pyrimme merkitsemään kaikkien menot. Liidutkin ovat pakollisia, jotta seinän liitutauluun pystyy piirtämään. Yläkuvassa liidut ovat punaisessa kalasäilykekäärekekulhossa, joka on matkamuisto Afrikasta. Samalta reissulta ovat myös ylähyllyn kirahvi ja alahyllyn keltainen kanaliemikuutiokäärepurkki.

Valokuvat ja paperit eivät varsinaisesti kuulu hyllylle, vaan ne ovat päätyneet mukaan hätäisen läjityksen tuloksena. Meillä tuppaa kertymään näitä läjityskasoja aivan joka paikkaan.

Tässä siivottu versio:


Kipaisin napsimaan pihasta muutaman syreenin oksan. Ne kertovat vuodenajan paremmin kuin enkelikello. Ylähyllyn uutuus on kirppikseltä löytynyt purnukka, johon laitoin liidut. Keskihyllylle päätyi muutama tuikkukuppi. Katosta roikkuneet lyhdyt otin pois, ja lepovuoroon lähtivät myös afrikkalaiset kierrätyskupit.


Nyt on paitsi siistiä myös ihanan tuoksuista. Kiitos inspiksestä Kerttu!

4 kommenttia:

 1. No eipä kestä! Tulipas siinä nätti ja nuo kukat kruunaavat kokonaisuuden :)

  VastaaPoista
 2. Juu, kukat ovat kivat. Nyt on niin ihana vuodenaika, kun voi hakea pihasta kukkia :) Pahoin kyllä pelkään, että kukat ovat hyllyssä vielä silloinkin, kun ne ovat muuttuneet kuivakukiksi...

  VastaaPoista
 3. Hienoa suvi! Itsekinmatkalla kohti loputonta työmaata. Nimim. Ei vapaa-ajan ongelmia

  hia

  VastaaPoista
 4. Niinpä, vapaa-aika on nyt korvamerkittyä :)Mukavaa viikonloppua teidänkin työmaalle!

  VastaaPoista