lauantai 31. elokuuta 2013

Siivouspäivä

Tänään on Siivouspäivä. Ja meikä istuu tietokoneella. Siis välttelee siivouspäivää.

Siivouspäivän osa 1 sujui hienosti. Olimme ystävän kanssa kiertämässä kotikaupungin myyntipaikkoja. Ihana tunnelma, ihana ilma, paljon hyväntuulisia ihmisiä+koiria ja kaupunki kuin postikortti. Ystävä löysi monta vaatetta syksyn rientoihin. Minun kyytiini lähti kaksi Star Wars -leffaa ja kaksi pellavaliinaa. Pellavaiset pöytäliinat olivat myyjän isoäidin vanhoja. Myyjä oli iloinen, kun ne pääsivät jälleen käyttöön, ja minä olin iloinen, kun sain ylellisiä pöytäliinoja kohtuullisella hinnalla.

Kiertelyn lomassa kävimme jokirannassa lounaalla. (En ottanut kuvaa annoksesta, vaikka olihan se toki herkullisen näköinen kasa perunoita ja kalaa). Kuulumispäivityksessä totesimme, että olemme kuluneella viikolla hakanneet samoja sanoja hakukoneeseen. Onnea on ystävä, joka googlettaa samoilla sanoilla :)

Mutta osa 2... Lupasin itselleni kaiken rilluttelun vastapainoksi järjestää myös kotona siivouspäivän. Meillä on esimerkiksi nurmikolla kasa vintistä riivittyä lasivillaa. (Se korvattiin ekovillalla). Keko pitäisi kantaa peräkärryyn. Myös kaikenlaista lautatavaraa ja muuta roinaa odottaa lajittelua. Ja lakastuneet kukkapenkit pitäisi siistiä, ja ja ja...

Sisällä remontti on edennyt mainiosti: kohta kylpyhuone on kaakeloitu. Meillä oli myös toinen kaakeliprojekti tällä viikolla, mutta se osoittautui fiaskoksi. Seuraavaksi ajattelinkin kirjoittaa kaakelikuulumisia. Nyt yritän suorittaa siivouspäivän loppuun.

6 kommenttia:

 1. Tunnelmallisia kuvia :)

  Täälläkin oli tänään Siivouspäivä, mies ja lapset möivät kojussaan ahkerasti myös mun vaatteita ja muuta rojua, itse löhöilin kotona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löhöily kunniaan!

   Täällä oli muutamassa pisteessä myös omppumyyjiä. Mä mietin, että ensi vuonna voisi mennä muksun kanssa myymään satoa.

   Poista
 2. Samantapainen aamu mulla. Kiertelyä kaupungilla ja jotain kivoja löytöjäkin.:) Sitten vihdoin ja viimein mun projektin "kesähuone ensi kesäksi" kimppuun. Pölypallerot pöyrii nurkissa. Onneksi vain mies on allerginen pölylle!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pöly on niin tylsää löytöihin verrattuna. Vai onko joku joskus huudahtanut imuroidessaan "oi, täälläkin on upea kasa harmaata pölyä!"? Ei ainakaan meillä. Mielestäni on täysin normaalia, ettei pöly kiinnosta ;)

   Poista
 3. Niin onnistunut siivouspäivä! Oon vieläkin ihan fiiliksissa löydöistä. Mitkä on ensi viikon googlesanat ;) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika sama teema taitaa olla edelleen :D Ehkä myös jotain syksyisempää... Palaillaan :)

   Poista