keskiviikko 14. elokuuta 2013

Tätä on odotettu: jäähyväiset ulkotiskillePaljonko lohduttaa, että siitä saa söpöjä valokuvia? No eipä juuri. Ulkotiskaus on kesäisen kuvauksellista, mutta aivan liian epäkäytännöllistä puolilaiskoille ja täyskiireisille tiskareille. Mies oli tyytyväinen, kun löysi piharakennuksesta tiskipöydän, josta sai hyvän pesupaikan vanhan huussin nurkalle. Kovin tyytyväisiä käyttäjiä pöydällä ei ole kuitenkaan ollut. Muksu taitaa olla ainoa, joka ei ole itkenyt tiskikoneen perään.


Nyt tilanne muuttuu, onneksi! Keittiön lahovaurio on korjattu, uudet putket vedetty, seinä levytetty ja keittiökaapit laitettu takaisin paikoilleen. Tänään keittiössä kävi putkari, ja nyt vesi virtaa taas tiskialtaaseen. Miten onneissaan voi ihminen olla, kun näkee keittiössään vettä :) Radio päälle ja tiskaamaan, mitä luksusta! Nyt olisi edessä vielä pientä pintaremonttia. Mitään suurta mullistusta keittiössä ei ole luvassa, mutta ostin kuitenkin kaakelimaalia. Ja uudet vetimet. Ja pehmusteen ikkunapenkkiin. Ja muutaman avohyllyn... Yksi iso puute keittiössä on: tiskikone ei toimi. Sekin asia järjestyy toivottavasti pian. Tiskikoneesta minulle tulee usein mieleen tämä Kätevä Emäntä -sarjan sketsi. Se on niin :D

4 kommenttia:

 1. Hei! Eksyin tänne jostain kommentistasi, ja ihastuin kovasti! Sekä Omppulaan, että kirjoitustyyliisi.:) Täytyypä laittaa listalle, niin pysyy ajantasalla. Ilmeisesti lukijaksi liittyminen ei ole mahdollista?
  Tsemppiä remonttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Taina ja kiitos kivoista sanoista :)

   Jos sinulla on lukulista Bloggerissa, Bloglovinissa tai Blogilistalla, niin ainakin niiden avulla voi seurata Omppulaa. Asensin (tai ainakin yritin) niihin tuollaiset "oikotiet" tuohon oikealle sivupalkkiin. Olikohan tästä nyt mitään iloa? Olen vielä vähän urpo näissä teknisissä kysymyksissä.

   Poista
 2. Hei kuule, täällä toinen samanlainen tekniikkaurpo!:))) Laitoin sut mun suosikkeihin, joten sitä kautta ainakin pysyn ajantasalla. Toi Bloglovin on mulle toistaiseksi vieras juttu, kun en ole jaksanut perehtyä..Mutta piti vielä sanoa, että kahlasin samantien kaikki sun postaukset läpi, kun oli niin mainiota luettavaa. Tervetuloa vierailemaan mun blogiin! http://mansikkatilanmailla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista ja linkistä, tulen käymään :)

  VastaaPoista