maanantai 16. syyskuuta 2013

Vad fint! (maanantai-inspis Göteborgista)

Toisinaan törmää koteihin, joissa on sitä jotakin. Eniten tykkään sekalaisista huusholleista, joissa punaisen langan puute on punainen lanka. Täsmällisesti tiettyyn tyyliin sisustetut kodit ovat usein tylsiä ja kuvastomaisia. Sekalainen tyyli on sikäli helppo, että ihan kaikille kertyy elämän varrella eriparisia huonekaluja. Se onkin sitten eri asia, kuinka niistä rakentaa jotakin kaunista. On niin paljon helpompaa saada aikaiseksi tyyli nimeltä opiskelijakämppä. Kaikki alla olevat kuvat olen kopioinut täältä. Ja eikun asiaan:


5 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, erityisesti tykkään tosta "kirjastohuoneesta". Puunväriset tikapuut ja rottinkituoli ovat ihanat, ja vaikka tilassa oleva tapetti on aika...miten sen sanoisi..kukertava..on kokonaisuus erittäin onnistunut. Kiinnitin huomiota myös lukuisiin eläinten sarviin ja päihin sekä täytettyyn pöllöön. Lapsellakin oli oma hirven pää seinällä! Tosin pehmosellainen.;) Mullekin kelpais yhdet sarvet tai pöllö seinälle.:)Toivottavasti viherintoilijat ei suutu mun toiveista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ne eläinjutut ovat vähän pelottavia. En ehkä omaan kotiin ottaisi kuin pehmonalleversion. Sen sijaan kukkatapetteja ottaisin ilomielin lisää! Vielä joskus niitä tuleekin. (Mies ei vielä tiedä.)

   Poista
 2. Heh! Ilmeisesti hän ei myöskään lue sun blogia?;) En tiedä mikä noissa eläinjutuissa nykyään viehättää. Ovat jotenkin englantilaistyylisiä noissa kuvissa, ja nuorempana haaveilen usein Englannin maaseudusta! Ei metsästysmuistoja seinille sillai niin kuin sukulaisilla Kainuun maaseudulla on..:)

  VastaaPoista
 3. Niin paljon yksityiskohtia, mutta silti hallittu ja harmoninen kokonaisuus. Kelpaisi mulle mitään poistamatta ;)

  Jäin miettimään paria asiaa. Mistäköhän saisi ostaa tuollaisia lamppuja, siis lamppuun ruuvattavaa lamppua, jossa on kristallimainen pintaleikkaus. Aivan ihana!

  Ja sitten mietin, että onpa kivaa, kun voi tallustella suoraan köökkiin ulkoa. Medän pitäisi jossain vaiheessa miettiä uloskäynnin puhkaisua takapihan puolelle.. hmmm.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu on tosiaan aivan ihana. Ajattelin viikonloppuna käyttää pienen hetken googlen kanssa ruotsiksi. Eiköhän se löydy :)

   Meilläkin on suunnitelmissa tehdä keittiöstä uloskäynti. Se tosin tarkoittaa, että pitää rakentaa a) laajennusosa b) uusi keittiö. Voi olla, että menee tovi :D Arkkitehdin metsästys pitäisi aloittaa nyt syksyllä.

   Poista