maanantai 30. syyskuuta 2013

Vaimo rakas, ei enempää tuoleja


Annoin sen olla viikon auton takaluukussa. Oli vähän vaikeaa keksiä sopivia saatesanoja. Viikonloppuna mies nappasi auton avaimet ja lähti asioille. Hän palasi tuoli sylissään. "Vaimo rakas, ei enempää tuoleja."

Nomutku! Se on niin ihana! Ja maksoi vain 17 euroa! Samalla tuli tuettua SPR:n toimintaa! Tutkailin jo kirppiksellä, että verhoilunkin voisi uusia itse. Jalkojen pultit on helppo avata.

Louekari/Lepon kangas nojailee olohuoneessa lipastoon ja odottaa jatkokäyttöä. Se tuli meille edelliseen kotiin kaunistamaan avorappujen kaikuvaa tunnelmaa. Valehtelukohu tuo kankaaseen vähän erikoisia fiiliksiä. Minusta on suorastaan kiehtovaa, että kangas on syntynyt vanhojen valokuvien pohjalta, mutta mutta... Olisihan sen syntyhistorian voinut liittää teokseen vähän aikaisemmin tai ainakin viimeistään asiaa kysyttäessä.

Viikonloppu oli täynnä toimintaa: piano liikahti olkkariin, keittiö sai kaksikin uutta lamppua, pihalta poistui iso lasti roinaa, ja tarjolla oli vaikka mitä asioita edistävää ja mukavaa äksöniä. Hyviä hetkiä :)

12 kommenttia:

 1. Pakkohan tuollainen tuoli oli tuoda kotiin! Mikä siinä on että miehet ei tajuu?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseinen mies taisi ajatella lähinnä sitä, ettei meillä ole riittävästi huoneita näille kirppislöydöille :D

   Poista
 2. Noin ihanasti sun mies sanoi? Ehkä kannattaa ainakin vähän aikaa olla tottelevainen vaimo, ja jättää tuolit kauppaan/kirpparille.;) Hyvät kaupat olet kyllä tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas jotenkin herättelevä kommentti Taina :) Minulla taitaa olla oikeastaan poikkeuksellisen ihana ja lempeä mies. En kyllä olisi näin isoon remppaan huonon miehen kanssa lähtenytkään.

   Poista
 3. Kiitos vielä palautteesta blogiini! Fontteja on nyt päivitetty useammille selaimille ystävällisemmäksi, toivottavasti näkyy sinullakin paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin heti kurkkimassa. Paljon paremmin näkyy :)

   Poista
 4. Ymmärrän täysin miestäsi , sorry :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kyllä te vielä ehditte valaistua :D

   Poista
 5. Hehee, ja sinä tietysti, ihan varmasti nyt jätät seuraavan tuolin hankkimatta? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, voi kai sitä aina hankkia, kunhan keksii säilytyspaikan...

   Poista
 6. Tutun mallinen tuoli. Meillä löytyy kaverinsa harmaalla kankaalla verhoiltuna ja mustilla käsinojilla. On muuten ihan mahdottoman hyvä istua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran rotia minullakin onneksi on, että ostan vain sellaisia tuoleja, joissa on oikeasti hyvä istua. Harmaa olisikin ajaton ja lialle armollinen valinta :)

   Poista