perjantai 18. lokakuuta 2013

Köyhän naisen kuraeteinen ja muuta arkista


Laitoin juuri muksun nukkumaan, kävin tökkimässä keittiön hellan pesää asiantuntijan elkein (palakaas puut kauniisti) ja kaadoin korkeajalkaiseen lasiin flavonoideja. Perjantai-iltaan liittyy aina tietynlainen hilpeys, vaikka nykyisin hilpeyden aiheet ovat tyystin erilaiset kuin joskus aiemmin.

Nyt hymyilyttää se, että mies "rakensi" meille kuraeteisen. Eteinen kokolattiamatolla ei ole erityisen kätevä varuste syyssesonkiin, joten nyt meillä on tuollainen kumikaukalo. Siihen mahtuu kolmet saappaat tai vaihtoehtoisesti kahdet saappaat ja yksi chili. Punaisen chilin ruukussa on reikiä pohjassa. Kun sitä kastelee, vesi valuu läpi, joten chili on aina välillä kuraeteisessä. Isäni kesällä kasvattama chili on jo vähän nuokkuvainen. Pitäisi varmaankin poimia ja kuivattaa sato. Chilin lisäksi kesän sadosta on säilömättä muutama omena. Niistä ajattelin tehdä jotain wallan erityigtä... Kerron sitten joskus. (Ja muutama teistä ehkä arvasikin jo.)

Viikonloppuna menemme ystäville muuttoavuksi. Vaikka muuttaminen on ihan hirveää touhua, tuntuu se myös juhlavalta. Taas muutama banaanilaatikko päätyy unelmien kotiin :) Viikonlopun ohjelmaan kuuluu myös talon julkisivujen valokuvaus. Olen naputellut yhtä suurta suunnitelmaa kirjalliseen muotoon, mutta kuvat puuttuvat vielä.

Nyt ajattelin hiipiä varkaisiin miehen irtokarkkisäkille. Paheiden perjantai.

2 kommenttia:

 1. Ihana perjantai! Viikonpäivien kevät.;)
  Vaikka meillä on iso eteinen ja sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen, kuraeteistä ei löydy. Kun ei ole koiraakaan, niin aika lyhyeksi sen käyttö kävisikin. Hiljattain noita samoja kaukaloita katselin..lapset osaa jo jättää kenkänsä kuramatolle, mutta kaverit eivät....;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonpäivien kevät tosiaan :) Lauantai on myös hyvä. Sunnuntaisin käy usein niin, että lounaan jälkeen alkaa jo miettiä tulevan viikon (työ)juttuja.

   Poista