torstai 31. lokakuuta 2013

Omppulan uusin asukas


On luuranko. Ihana, kiltti, huumorintajuinen ja viisas luuranko, joka osaa muun muassa haravoida, sytyttää takan ja leipoa Halloween-keksejä tarhan nyyttäreihin. Luurangon äiti ei olisi millään halunnut ostaa kamalaa viikatetta, mutta luuranko sanoi sen olevan maatalousväline. Pakkohan se oli sitten hankkia.

Luuranko haluaisi ostaa myös 35 euroa ja sentit päälle maksavan Star Wars -joulukalenterin. En uskalla edes miettiä, mitä tuollainen kalenteri olisi markka-aikana kustantanut. Ainakin niin paljon, etten olisi sellaista edes kehdannut pyytää. No, olen hiihtänyt kouluun ja sitä rataa, joten ajatukseni eivät ole aivan ajantasaisia.

Ostan kyllä kalenterin, mutta ennen ensimmäistä luukkua käytän tilaisuuden hyväkseni. Ensi viikonloppuna luuranko saa kärrätä lisää lehtiä tuohon kasaan, joka täyttää jo nyt tontin takakulmasta jättimäisen alan. Viimeksi sain haravoinnista hirveän niskajumin. Harava on ehdottomasti Halloween-viikonlopun kamalin kapistus/maatalousväline.

Pelottavaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Hui, mikä luuranko! Onneksi se on noin kiltti ja aikaansaapa.;) Tottahan se on ansainnut joulukalenterinsa...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, kyllä se luuranko välillä osaa olla myös aikamoinen luupää...

   Poista
 2. Hurja on luuranko ;-) ja samalla niin symppis ja hyvä selittämään, että ei voi jäädä ilman kalenteria. Älä ajattele mitään anna vaan rahat ja ota kalenteri sekä kiitä. Pitää vaan yrittää elää ajan hebgen mukaan :-) Hyvää halloveen viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvä viikonloppu. Ruokaa sai valmiissa pöydissä, ja kotona saatiin taas muutama pahvilaatikko tyhjäksi.

   Poista
 3. Onpa jännä ja hyvä kuva: aika pelottava ja aavemainen. Onhan tämä halloween myös aika uusi juttu, ainakin tämä pukeutuminen - niin että kyllä ajat muuttuu..
  Haravointi on mukavaa ulkoilua sopivana annoksena - kiva kun ilmat ovat edelleen syksyisen lauhoja!
  t. mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kävi tänä vuonna myös ihan ekaa kertaa karkki vai kepponen -lapsia. Niin ne ajat tosiaan muuttuvat!

   Poista
 4. Huiiii!

  Toisaalta jos se kärrää lehtiä pihalta niin.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi meille on aika huono näkyvyys naapureista. Onhan tuo meinaan aika pelottava näky :D Veikkaan, ettei puvun käyttö lopu, vaikka pyhä jo menikin.

   Poista
 5. Harava on ehdottomasti pelottavin asia, mitä olen nähnyt viime aikoina ;) Mistäköhän meillekin saatais tuollaisia innokkaita luurankoja lehtitalkoisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harava oli niin pelottava, etten koskenut ollenkaan. Märkääkin oli, ja märät lehdet ovat niin raskaita ja sisällä oli paljon hommaa ja kyläkutsuja saatiin ja ja ja.... Ensi viikonloppuna sitten. Jos vaikka aurinkokin näkyisi.

   Poista