perjantai 11. lokakuuta 2013

Pitäkääs tuoleistanne kiinni

 
Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta pakko tähän on vähän lausua päälle. Hän, joka on kritisoinut kirppishankintojani, palasi kaatopaikalta kotiin kuvassa olevan lastin kanssa. Kärry on vähintäänkin yhtä täynnä kuin kaatopaikalle mennessä. 
 
Kuulemani mukaan hän näki ensin polttopuiksi kelpaavat kuormalavat ja jämälaudat. Sitten tuli vastaan hieno tuoli, jossa ei kylläkään ole sitä istuinosaa ollenkaan. Ja kas, vielä löytyi kuusi Ikean puutuolia. Meillä on ennestään yksi neljän hengen pöytä ja sen ympärille tyrkyllä 6 Artekin tuolia, 6 talokaupan mukana tullutta antiikkituolia ja 3 feikkiä muurahaistuolia, joten mitäpä muuta olisimmekaan tarvinneet yhtä kipeästi kuin 6 ruokapöydän tuolia lisää!
 
Tiedättekin jo, mitä minä sanoin. "Mies rakas..."
 
Ihanaa viikonloppua kaikille! 

16 kommenttia:

 1. Tätä on liikkeellä ;)
  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saisi tapahtua välillä yksisuuntaistakin liikettä...

   Poista
 2. Hyvä A! ;) Kunnon dyykkari. Meillä olisi täällä ainakin neljä ylimääräistä tuolia - koska tulette käymään Laukaassa? ;) T.Arttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ja peräkärry pistetään harkintaan ;)

   Poista
 3. Kohta te voitte perustaa vaikka kesäteatterin! Hauskaa viikonloppua!
  E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sellaista osallistavaa nykykesäteatteria. Esityksen nimi on Ulkorakennuksen suoristus.

   Poista
 4. Vie mennessäsi, tuo tullessasi.Niinhän on tehokasta.
  Hanna

  VastaaPoista
 5. Olen aina ihmetellyt mikä saa tuon aikaiseksi ;-) . No tuoleja on ja viiden vuoden päästä päätyvät takaisin kaatopaikalle, kun ette ehdi tekemään niille mitään. Anteeksi ennakko negatiivisuus, mutta näin se menee. Olen kolmen vuoden aikana hoitanut niin paljon tavaraa kaatopaikalle, että tiedän enkä suin surminkaan ota mitään mitä entarvitse vaikka kuinka tekisi mieli, kun hyvää näkee :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihmettelen, kun eihän me olla mitään pula-ajan sukupolvea. Tavaraa on aina pyörinyt mukana vähintäänkin riittävästi.

   Poista
 6. Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa... vai miten se nyt meni? :D Mutta olisihan se nyt ollut ihan sulaa hulluutta jättää tuollainen aarrelasti kaatikselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tilanne tarjosi eväät aika pitkälliseen piikittelyyn :D

   Poista
 7. Hehe, tuoleja. Tämän sun blogin myötä olen tajunnut olevani tuolifriikki itsekin. Ei sellaista paikkaa, josta ei yksi tuoli käteen jäisi. Kertookohan se siitä, että alitajuisesti tahtoisi vain istuskella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sun todellinen halu olisi istuskelu, et olisi rakastunut taloonne :D
   Mutta voihan se tosiaan olla niin, että tässä elämänvaiheessa tuoleihin liittyy houkuttelevia unelmia. Niin kaukaisia ;)

   Poista