keskiviikko 29. tammikuuta 2014

DIY: Eteissäilytys jämistä


Siinä ne tiskiharjalla rapsutetut tiilet (löytyvät täältä) nyt ovat. Kolme kerrosta säilytystilaa kengille syntyi tiilipinoista ja levyistä, jotka ostin kierrätyskeskuksesta muutamalla eurolla. Koska pidemmän aikavälin haavelistalla lukee muun muassa uusi kuisti, tässä vaiheessa halusimme eteisestä edullisesti toimivan. Naulakko on Ekomatilta (eli täältä), ja lapsen pipokorin virkaa tekevä vanha pullokori on työkaverin roskalavalöytö.


Eteisen ulkoseinällä on Ikean kenkäkaappi, joka meillä oli jo vanhassa kodissa. Siellä se tosin toimitti lakanakaapin virkaa. Taisi olla Jovelan Johanna, joka kertoi samaisen kenkäkaapin olevan heillä arkistokaappina. Ei ole tavaraa, joka ei sopisi kenkäkaappiin. Kenkäkaapin päällä on puolestaan järjetön sähköhässäkkä, joka toivottavasti vielä joskus muuttaa kokonaan kellariin. Koska sähkösekamelskaa ei voi peittää, päätin korostaa sitä kukilla.

Hienot kukat + ruma sähköviritys = upean harkittu kontrastien sinfonia.


Vaikka kuinka seisoisi suorassa, eteisessä ei saa suoria kuvia. Se on siis vino. Eteisessä on myös talon ainoa pihalle päin oleva ikkuna, jonka alla majailee kuraeteinen eli kumikaukalo. Tässä on myös urheiluvälinenurkka ja talon datakeskus. Pienen talon tehoneliöt.  


Naulakkoseinä on talon keskimuurissa. Kun mies porasi naulakon kiinni, lattialle leijaili punaista pölyä. Sinisen kokolattiamaton alla on puolestaan lautalattia. Kurkittu on! Joten, kun meillä on jonain päivänä uusi kuisti ja ne pariovet puutarhaan, voimme ottaa tämän tällä hetkellä ainoan uloskäynnin käsittelyyn. Punatiilinen seinä ja vaaleaksi maalatut lautalattiat... Sitä kohden :)

4 kommenttia:

 1. Pidä vain kiinni tuosta visiosta! Hyvä tuosta tulee.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, eiku se on hyvä jo nyt ;)

   Oikeastaan on aika hupaisaa, että meillä on tosi paljon sinistä. Siis edellistä edellisen asukkaan valitsemaa sinistä. Itse vierastan sinistä, mutta jotenkin tämä talo on opettanut, että sininenkin on ok.

   Poista
 2. Eteinen näyttää kodikkaalta ja viihtyisältä näin järjestettynä. Tavarat vievät aina sen tilan, joka käytettävissä, on tila sitten iso tai pieni. Tämä on varmaan nyt sopivankokoinen ja toimiva ratkaisu!
  t. mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee, neliöt täyttyvät neliömäärästä riippumatta.
   Ja niinkin se menee, että silmä tottuu monenlaiseen sähköhässäkkään ja tiilikasaan :)

   Poista