maanantai 13. tammikuuta 2014

Jouluksi järjestykseen


Nuuttipukin hoputtamana keräilin tänään lämmityspuuhien ohessa joulukoristeita laatikkoon. Enkä mihin tahansa laatikkoon, vaan uuden järjestelmällisen elämän ensimmäiseen laatikkoon. Tavoitteeni on, että ensi jouluun mennessä kellarimme varastohyllyillä on vain ja ainoastaan läpinäkyviä muovilaatikoita, joiden sisällön näkee siis laatikon läpi. Varmuuden vuoksi aion laittaa laatikoiden kylkiin myös laput. On mukavaa, että sain aloittaa näin juhlallisesta laatikosta. Joulu.

Ja koska joulu tulee myös ensi vuonna tänä vuonna, ostin alennusmyynnistä ihanan 24 askelta jouluun -kirjan. Anoppi sai samaisen kirjan jouluna. Joulupäivänä huovutimme yhdessä pieniä villatonttuja kirjan ohjeen mukaan. Tänä vuonna aion tehdä himmelin.


"Kirja sai anopit ja miniät huovuttamaan sopuisasti tonttuja jouluaterian jälkeen." 
Viisi tähteä!

10 kommenttia:

 1. Voi! Joulujuttuja! Ilmeisesti mun kiintiöni ei ole vielä täyttynyt. Tajusin juuri, että Nuutti tuli jo, mutta meillä on vielä pari tähteä ikkunoissa ja pojan huoneessa pieni kuusi. En ole raaskinut laittaa pois, kun on ollut niin pimeää, ja kuusikin vain porskuttaa maljakossaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on pikkujoulukuusi makkarin ikkunalaudalla maljakossa. Ja näyttää tuo pääkuusikin vielä olevan olkkarissa...

   Poista
 2. tuo järjestelmällisyys helpottaa elämää huomattavasti, sillä aina ennen joulua tulee hoppu monen asian kanssa ja silloin on hyvä, että tietää mistä mikin löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti helpottaa. Nyt on kellari ylitäynnä ja ylisekaisin.

   Poista
 3. Tonttumme ovat hyvässä korjossa ensi joulua odottamassa.
  Riikka

  VastaaPoista
 4. Meilläkin on yhä kuusi ( siis ilman koristeita), kun se melkein "kukkii". Enkä raaski viedä sitä ulos kylmään. Onneksi se on ihan pieni kuusi, joten ei vie paljoa tilaa olkkarissa.

  Joulua tuntui vähän haikealta laittaa pois, kunnes tajusin, että ensi jouluhan on jo tänä vuonna. Tänä vuonna siis kaivetaan taas koristeet esille.

  Tuo muovilaatikkosysteemi on kyllä hyvä. Jos aloittaisi nyt, niin jouluun mennessä voisi olla valmista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiiviisti suljettavat läpinäkyvät muovilaatikot kauniissa rivissä. Se on hyvä tavoite tälle vuodelle :)

   Poista