maanantai 24. helmikuuta 2014

Päivän opetus: lue kauppalistaa oikealta riviltä
Kuvassa keskellä lähes sopiva hyllylevy.

Kävin tänään Raision Baukkarissa hakemassa vähän levyjä. Olisin tarvinnut keskeneräiseen keittiöön lisää työtasoa, jota ostin ensimmäisen kerran kesällä. Tuote kuului onneksi edelleen valikoimaan, mutta edellinen asiakas oli ostanut 15 minuuttia ennen minua _kaikki_ viisi täyspitkää levyä. No, sitä tulee taas kuukauden kuluttua lisää.

Toinen asiani oli yläkerran vessan pieni hyllylista. Seinä on osittain kaakeloitu, ja kaakelin yläreunaan piti tehdä mittojen mukaan hylly. Ideoimme leikkuupisteen myyjän kanssa mdf-levyn jämäpalasta hyllyn, jonka hän sahasi ja liimasi kokoon. Hyllyyn tuli siis pieni "alalippa". Olin niin innoissani: hylly syntyi potentiaalisesta jätteestä, palvelu oli (taas) superhyvää, ja maksoin koko hommasta 9 euroa ja 50 senttiä. Kotimatkan mietin, millä sävyllä maalaisin hyllyn. Minttua? Roosaa? Kevään keltaista?Kuva: Byggfabriken

Mutku olin lukenut miehen laatimasta rautakauppalistasta väärää riviä. Hylly oli liian lyhyt, eikä syvyyskään riittänyt seinään asti.

Mahtava maanantai.

P.s. Tänään olisin valinnut sävyn pastellblå.

8 kommenttia:

 1. Hei!

  Onko tuo allas vanha vai mistä hankittu ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allas on lautakasasta löydetty antiikki-ihanuus :) Enempi kuvia löytyy postauksesta "Lautakasasta löytyi Johnson Brothers", joka puolestaan löytyy vuoden 2013 toukokuun postauksista sivupalkin arkistosta. Toivottavasti löytyy :D

   Poista
 2. Tää ei ollut sitten ihan "sun päivä"!
  Kivat sävyt muuten tuossa maali(?)kartassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan... Tuo värikartta on tosiaan täynnä ihanuuksia. Byggfabriken on ehdottomasti listalla, kun pääsen seuraavaksi käymään Tukholmassa. Siellä on samantapaisia tuotteita kuin Rakennusapteekissa ja Domus Classicassa.

   Poista
 3. Voiiii eiii! Mikäs nyt neuvoksi??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy vaan jatkaa yrittämistä. Kaipa tämäkin asia tulee kuntoon ennen vuosikymmenen vaihtumista... Toivottavasti :D

   Poista
 4. Onneksi ei ollut kallis hutihankinta. Ensi viikolla sitten uudelleen Baukkariin:)
  Riikka


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nolottaa jo valmiiksi... Toivon kuitenkin, että vuorossa on sama tyyppi, koska hän todella osaa työnsä.

   Poista