sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Banaanilaatikko vaihtui uuteen vanhaan penkkiin


Karuselli pyörii taas! Olohuoneen sateenkaarikirjahylly sai siirron länsiseinustalle, jotta televisio saatiin pois banaanilaatikon päältä. (Jossa se on siis majaillut muutosta alkaen.)

Television alle löytyi anopin kätköistä vanha vaaleanvihreä penkki. Se on joskus ollut anopin lapsuudenkodin tuvassa, mutta hänellä ei ollut tarkkoja mielikuvia penkistä.

Olohuoneen punainen villamatto rullattiin odottamaan syksyä, ja tilalle tuli olohuoneen toisessa päässä aiemmin ollut vaaleampi villamatto.

Jatkojohtohässäkkä majailee vanhan pullokorin alla. Kirppistaulu seilasi vielä paikkaansa etsien, mutta penkin tullessa taloon sekin löysi seinänsä. Pitäisi miettiä myös muiden taulujen paikat... Haistan ketjureaktion.

Viikonloppu on tarjoillut myös toisen vihreän ilon. En tiedä sen nimeä, mutta se kukkii! Luulin ostaneeni pelkkää vihreää.


6 kommenttia:

 1. Suloinen penkki ja sävy on tosi kaunis. Sopii teille täydellisesti!

  VastaaPoista
 2. Näyttäisi olevan jonkinlainen Juoru. :) Minä olen ehkä noin 14 vuoden aikana saanut omani kukkimaan kerran. http://fi.m.wikipedia.org/wiki/Juorut
  t.Marika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli mulla on aika monta vuotta aikaa päihittää sut ;)

   Poista
 3. Onnistunut ratkaisu tuo penkki. Sinulla on hyvä silmä kauneudelle. Kukka on juoru ja kukkivat kyllä sopivassa hoidossa sekä valossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Sopiva hoito" on tässä tapauksessa vielä Baukkarin ansiota! Meillä kukka on ollut vasta muutaman viikon.

   Poista