sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Case No 2106


Olen lähtökohtaisesti enemmän sisätilaihminen kuin ulkona eläjä, mutta jestas mitkä kelit! Aivan kuin superkalpea naamani olisi saanut häivähdyksen punaista pintaansa.

Viikonloppuun kuului myös pihan punaisen ulkohuonerakennuksen raivaamisen aloittaminen. Tästä talosta tulee todennäköisesti ensi kesänä palanen tuhottua rakennusperintöä. Rakennus on niin tolkuttoman huonossa kunnossa, että aiomme tehdä tilalle uuden samantapaisen.

Ulkohuonerakennuksessa on monenlaista tavaraa. Osa on aarteita ja osa silkkaa roskaa. Jämäpuutavarahuoneesta löytyi myös jotain siltä väliltä: vanhat matalat pukkijalat ja jonkinlaisen pakkauslaatikon yksi sivu.


Lahjoin lapsen rapsuttamaan maalia kanssani. Sen jälkeen vuorossa oli vesipesu syreenimajassa.

Näistä saisi hienon sohvapöydän, mutta emme oikeastaan tarvitse sohvapöytää. Ei mitään ideoita ois? Mitä me tehtäis näistä?


Ja miksi tuosta laatikon tekstistä tulee ensimmäisenä mieleen Elloksen sisustustyynyt? Ollaanko nostalgian ryöstöviljelyssä jo siinä pisteessä, että aidosti vanha näyttääkin tekovanhan kopiolta?

10 kommenttia:

 1. Pukkijaloille on aina käyttöä. Kun remppaa tai tuunaa ulkona, tuollainen pöytä on siinä hyvä, ellei sitten halua pelastaa kokonaisuutta sisustukseen ja sisätiloihin :) Hieno tuo teksti, ei minulle tullut mieleen mikään tekovanha juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pukkijaloille on aina käyttöä! Näin minäkin ajattelin, kun näin ne. Mutta nyt pitäisi vain keksiä se käyttö :D Taitaa löytyä ulkoa se käyttö. Se on hyvä, ettei levy virittänyt sinua Ellos-tunnelmaan. Itsestäni tuntuu, että juuri tuo fontti on jokaisessa tyynyliinassa ja sisustustaulussa.

   Poista
 2. Myös Sinun oma tekstisi on hieno, keväinen ja energinen.
  Minulle pukkijalat ja pöytälevy tuovat mieleen työtason, jolle voi nousta seisomaan, kun rapaa/maalaa tms. jotain kohtaa, joka on vain vähän korkealla eikä tarvitse rappuja. No, eihän seisominen kovin tukevaa ole, kun täytyy sovittaa jalkansa keskelle ovea ettei keikahda.
  Mutta olisi kiva, jos joku tietäisi tuon oven historiaa.
  t. mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku se on jonkinlainen laatikko. Pakkilaatikko, sanoo isäntä. En tiedä, mikä on pakkilaatikko.

   Poista
 3. Hollannissa oli tosi paljon juuri tuollaisia pukkijalkoja ja puulevyjä uusvanhoina huonekaluina :D Trendi on kyllä varmaan jo menossa ohi, joten säästä ihmeessä nuo kauniit esineet ja ota käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin mietin, että olen nähnyt jossain ohjelmassa hollantilaisen firman, joka teki juurikin pukkijalkapöytiä. (Se Sisustusmatkalla-sarja parin vuoden takaa?) Niissä oli kierrätyslautaa monessa värissä. Olivat kalliita.

   Poista
 4. Ulkopöytä tuli heti mieleen, sinne sireenimajaan tai puutarhan perälle, teillähän vois olla pöytiä ripoteltuina ympäri lääniä niin vois siirtyä auringon mukaan teekuppinsa kanssa :)
  elka

  VastaaPoista
 5. No hei tosta saa niin upeen yrttipöydän ulos. Saviruukkuja, lasipurkkeja ja pari mutti-tölkkiä, joista versoaa hottentottia habaneroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrttipöytä ois kyllä hyvä. Täytyy siirtyä parempaan tomaattimurskaan!

   Poista