keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kiitos Minna!

Kuvituskuvaa viikonlopun jälkeisestä vireystilasta

Blogissa on ollut hetken hiljaisempaa, koska tosielämä on ollut poikkeuksellisen äänekästä. Viikonloppuna, jolloin yleensä tapahtuu remonttiasioita, elämä meni baariksi ja pitsaksi. Laskeskelimme siipan kanssa, että olemme viimeksi olleet yhtä aikaa yössä vuonna 2008, jolloin juhlimme edellisen kotimme tupareita.

Ensi viikonloppuna on kuitenkin jälleen remontin aika. Kävin jo shoppailemassa pigmenttejä, joista meinaan sekoitella vaaleanpunaista ja vaaleankeltaista. Pigmenttipurkeissa ei lausuta puolta sanaa sekoitussuhteista, joten edessä on kreisisekoittelua!  

Pigmenttien sekoittamisesta tulee varmasti hauskaa, mutta eihän se yhteiskunta pigmenttipurkkien ympärillä pyöri.

Omppulaan pitäisi hommata lipputanko.  


7 kommenttia:

 1. No, kyllä oli sitten aikakin käydä yhdessä tuulettumassa!:)
  Mäkin haluaisin lipputangon. Mun mielestä liputus silloin tällöin on paikallaan. Mies ei kauheasti ole innostunut. Meillä oli pysyvä velvollisuus hoitaa liputus rivarissa asuessa. Kerran unohtui yöksi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen verran tarkennan, että muuta tuuletusta olemme toki harrastaneet. Ulkomaillakin olemme reissanneet kaksin. Jostain syystä baari-illat ovat kuitenkin jääneet "aika" vähiin.

   Meilläkin oli edellisesskä kodissa, joka oli siis rivari, lipputanko. Huoltoyhtiö piti huolta, että liputuspäivinä oli juhlava olo.

   Poista
 2. Oivaltava idea tuo Minna! Yllätyksellinen. Hyvät kuvt kummatkin!
  t. mummu

  VastaaPoista
 3. Yhteinen tuulettuminen, baari ja pitsa tekee välillä ihan hyvää :D

  Kreisisekoittelua pigmenteistä, kuulostaa kivalta! Kuvia odotellessa.

  ps. Olisi haastetta tarjolla... :)

  VastaaPoista
 4. Mieheni näkemys on, että lipputangon saa hankkia vasta, kun talo on maksettu, joten meidän pihassa ei tankoa näy piiitkään aikaan :/ Minusta lippu tangossa on jotain hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun talo on maksettu, jokainen päivä on liputuspäivä :D Kyllä mun mielestä sitä odotellessa voisi harjoitella virallisilla liputuspäivillä.

   Poista