torstai 13. maaliskuuta 2014

Laajennuksia


Siinä ne ovat aina, olohuoneen lattialla. Enkä raaski kerätä poiskaan, kun samalla tuhoaisin kesken olevan mielikuvitusmaailman. Tuskin meidän olohuoneemme on ainoa, joka on sisustettu legoilla.

Kun minut kiskotaan mukaan legoleikkeihin, syntyy (yllätys, yllätys!) taloja. Ja taloihin laajennusosia. Ihan oikeakin laajennusosa nytkähti tällä viikolla eteenpäin: teimme suunnittelijan kanssa sopimuksen. Tavoitteena on, että tekisimme ensi kesänä ulkorakennuksen ja sitä seuraavana talon laajennuksen. Hiukan jännittää, miten kaikki tulee sujumaan.

Mielikuvitusmaailmoissa kaikki sujuu aina hyvin. Kuvan taloon tein ylläkerran, josta ei ollutkaan kulkureittiä alas. Lapsi ratkaisi ongelman nopeasti: valkoisesta levypalasta syntyi trampoliini. Kerrosten väliä kuljetaan pomppimalla/hyppäämällä. Toivottavasti valitsemamme suunnittelija ei ole aivan yhtä luova.

P.s. Jos viikonloppuna tuleekin taas talvi, eikä pihalla voi olla, suosittelen menemään leffaan. Lego-elokuva on todella hyvä ja sopii täydellisesti myös aikuisten tajunnan laajentamiseen.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa! Sitä jaksaa paremmin, kun on jotain, mitä odottaa.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti ihanaa :) Sekin on kivaa, kun jaksat Taina olla aina niin positiivinen. Arvostan kovasti kommenttejasi :)

   Poista
 2. Tavoite: unelma, jolla on aikataulu. Niinkuin tässä. Usein aikataulut elävässä elämässä muuttuvatkin, ja tilanteen mukaan toimitaan. "Hiukan" jännittää tilalle voisin omalta osaltani kirjoittaa sanan "aika tavalla" jännittää. Kannustavin ajatuksin :)
  t. mummu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikäs mummua tässä jännittää! Hirrrrveen vaikeeta kuvitella :D

   Poista