tiistai 4. maaliskuuta 2014

Taidetta kirpputorilta


Olen katsellut tätä taulua monta kertaa kirppiksellä. Nyt katselen sitä kotona. Pidän taulun sinisen ja vihreän sävyistä. Kehyksetkin ovat mukavan maltilliset.

Mietin, miksen ole aiemmin ostanut taulua, vaikka olen sitä ainakin viidesti pysähtynyt katselemaan. Ehkä se johtuu siitä, että maisemassa on jotakin vierasta. En tunnista esimerkiksi tuota valkoista latoa. Minun latoni ovat punamultaisia tai kivisiä.

Ihminen etsii taiteesta itseään, sanotaan. En näe itseäni kävelemässä tuossa maisemassa, mutta haluaisin kyllä. Näyttää ihan kesälomalta Tanskassa! Sellaisesta olemme jo ystävien kanssa puhuneetkin.

3 kommenttia:

 1. Jee! Hienosti tulkittu tuo kesäloma Tanskassa ;) Koska kerran ihminen etsii taiteesta itsenään, hän sen sieltä myös tavalla tai toisella näemmä löytää. Jotenkin yllättävä tauluvalinta teikäläiseltä ja siksi juuri tosi hieno! Istuu särmikkäästi yhteen muiden juttujen kanssa. Mäkin olen monena päivänä jo haaveillut taidekierroksesta kirppiksillä - yhteisten googlesanojen jatkoa selvästi!
  elka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Terve googlesisko :) Ehkäpä juuri lähestyvä kesä sai minut kiikuttamaan taulun kassalle. Toivottavasti suunnitelmista tulee totta!

   Poista
 2. Miellyttävä ja rauhoittava taulu.Näyttää Tanskan maaseudulta.

  VastaaPoista