lauantai 5. huhtikuuta 2014

Jos tämä olisi tilitysblogi...


... tästä postauksesta tulisi niin pitkä, että siinä vaiheessa kun teitä alkaisi hengästyttää lukeminen, olisitte vasta tekstin puolivälissä. Kuluneen viikon tapahtumista riittäisi kerrottavaa ja pauhattavaa. Plus suurta näköalattomuuden tuskaa ja pari kierrosta itsesäälissä kieriskelyä.

Mutta kun tämä ei ole. Omppulassa ollaan elämän kauniiden ja vähintäänkin puolikepeiden asioiden äärellä.


Juuri nyt kauneinta mitä tiedän, ovat omenapuun oksat maljakoissa. Oksasaksilla napsitut ärsyttävät risut ovat muuttuneet kukkivaksi lupaukseksi: kohta on taas kesä, eikä kesällä voi olla murheita. Kesällä on varvastossuja, aurinkoa, valoisia öitä, nopeasti kuivuvaa maalia.

Menikö jo siirapiksi? No, ihan sama. Haluan siirappia.


16 kommenttia:

 1. Kauniit on kuvat!:) Tsemppiä kovasti tilityksen aiheiden selätykseen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Taina :) Kaikki tsempit otetaan mieluusti vastaan.

   Poista
 2. Täälläkin riittäisi tilitystä:( Mutta parempi touhuta mukavien asioiden parissa, niin se vähän helpottaa:) Tsemppiterveisiä;)
  Jumalaisen kauniita omenankukkia! Puhkuvat voimaa ja kauneutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mukavat asiat ovat mielelle parempia. Ja omenankukat kuuluvat ehdottomasti niihin.

   Poista
 3. juuri tänään mietin, että voisin kyllä kirjoittaa aika monenlaista juttua blogiin, mutta päätin pitäytyä edelleen ihan silkassa materialismissa :) Tsemppiä ikävien asioiden kanssa ja kiitos kauniista kuvista, kaipaan juuri nyt täällä vuokra-asunnossa kovasti omenankukkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omppulassa jutut poukkoilevat välillä täysin "virallisen viitekehyksen" ulkopuolelle, mutta jotain linjaa olen yrittänyt noudattaa. En kyllä osaisi sitä linjaa määritellä. Toivon, että lukijoilla on kuitenkin edes hatara käsitys siitä, millainen blogini on.

   Käyt huomenna kävelyllä ja kurkit pihoille. Aivan varmasti jossain on käynnissä omenapuiden leikkaus, ja kaikki haluavat eroon risuista!

   Poista
 4. Vau, mitkä kuvat! Nyt menen kyllä napsimaan meillekin omenapuun oksia maljakkoon. Miten kauan piti odotella kukkasia?

  Tällä suunnalla on ollut ihan samat fiilikset viime viikon suhteen. Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pitkään kukkia piti odotella. Ainakin pari viikkoa. Aluksi laitoin oksat lasivaasiin, mikä oli virhe. Vesi meinaan värjääntyy tosi vahvasti. Tsempit myös sinne :)

   Poista
 5. Vitsit miten ihanat oksat - ei uskoisi niistä tylsistä risuista ;)

  OIkein paljon jaksamista ja tsemppiä huolien kanssa. Toivottavasti nyt on suunta vain ylöspäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä kantaa. Sillä ja omenankukilla mennään :)

   Poista
 6. Joskus sitä vaan tarvitsee siirappia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tarvitsee. Tänään olin ystävän kanssa pitkällä lounaalla. Ei tosin ryypätty, mutta hauskaa oli :) Jälkkäriksi otimme kaksi kakkupalaa ja puolitimme molemmat. Murheitakin jaettiin - ja oikeastaan aika paljon naurettiinkin niille. Elämä on.

   Poista
 7. Siis mitä, kukkivatko ne oikeasti noin hienosti jo? Tsemppiä omppulaan, välillä sitä saa itsekin vääntää oman päänsä kanssa kättä siitä, onko kuppi puoliksi tyhjä vai täynnä :)

  VastaaPoista