tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kylässä: Kiinteistökuningas Martin Tikkumäki


Tuo tuossa yläkuvassa on Martti. Marttikin asuu vanhassa talossa. Tai oikeastaan kahdessa: kaupungissa on citytorppa ja maalla vanha maatila. Kaupunkitalon nimi on Tikkumäki.


Ja tuo säilyketölkkiviljelijä on Martin lenkkikaveri, Tikkumäen emäntä Lilli. Hän on ystäväni ja nykyään myös bloggariystäväni. Jee! Saadaankohan Omppulaankin nyt ihania bloggariystävän kanssa kirppiksellä/maalikaupassa/klapitalkoissa -postauksia, joissa seisomme Lillin kanssa uusia työhanskoja esitellen? En malta odottaa! Jaettu hulluus on tuplailo.


Tämä tunnelmakuva on otettu Tikkumäen keittiössä. Näkymä on kohti eteistä, jossa ilmiselvästi odotetaan jo kovasti kesää ja kärpäsiä.


Ja nämä näkymät ovat Tikkumäen makkarista. Vanhoista ovista tehty koko seinän mittainen vaatekaappi on niin hieno! Pidän myös tuosta taulusta tosi paljon. 


Näillä eväillä Lilli lahjoi minut hehkuttamaan blogiaan. Ja tiedättekös, se onkin tosi helppo ja mieluinen tehtävä! (Yhtä helppo kuin irtokarkkien napsiminen pitkän karkkilakon jälkeen.)

Käykääs siis kurkkimassa, mitä Martti, Lilli ja Jukka puuhailevat! Hehkutan vielä erikseen sitä, että Tikkumäessä puhutaan myös rahasta. Eurot ovat aika oleellisessa osassa remontteja, mutta melko harvoin niistä kirjoitetaan avoimesti. Omppulakin on ollut raharintamalla hiljainen, joskaan emme ole vielä itsekään kärryillä tilanteesta. Tikkumäessä kuitit ovat hyvässä järjestyksessä, ja blogissa voi käydä katsomassa, mitä vanhan hirsitalon remontointi ihan oikeasti maksaa. Tikkumäkeen (klik)! 

8 kommenttia:

 1. Tämä olikin onnistunut hehkutus, sillä idyllisten kuvien perusteella lähden ensi töikseni vierailuun Tikkumäkeen :) Tuo "jaettu hulluus" oli niin hyvin sanottu! Siihen kai blogi-innostuskin perustuu :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hulluus on aina hauskempaa kimpassa, ehdottomasti.

   Toivottavasti joku muukin klikkasi itsensä Martin tupaan :)

   Poista
  2. Toi kuulostaa nyt siltä, ettei Pilvin klikkaus ollut hyvä. Se ei ollut tarkoitus :D

   Martti ilahtuu kaikista vieraista.

   Poista
 2. Ollaan Martin kanssa odoteltu klikkailijoita kahvipannu kuumana. Terkut Omppulaan, meillä on ollu tänään vähän trafiikkia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä niin! Mut älä juota jatkossa Martille kahvia klo 22.58. Menee unet.

   Poista
 3. Sait ylipuhuttua, tuli lähtö Tikkumäkeen, sen verran mukavalta näyttää ja kuulostaa touhu. Nuo makkarin ovet on hienot, meillä on suunnitteilla tuohon eteiseen kaapit samalla periaatteella, oon ostanut jo 4 vuotta sitten yhdet ihanat pariovet Metsäkylän Navetalta siihen :D. Hiisi kun mulla ei oo ketään bloggaavaa ystävää, jonka vois ostaa mainostaan omia juttujaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4 vuotta kuulostaa pitkältä ajalta suunnitella kaappia, mutta enköhän minäkin tiedä totuuden vuonna 2017... Sun täytyy hehkuttaa ystäville, kuinka hauskaa bloggaaminen on ;)

   Poista
 4. Täytyypä käydä katsomassa! Näyttää todella hyvälle ja kuulostaa kiinnostavalta, siinähän ne tärkeimmät.;)
  Minäkin suostuttelin kaverini bloggaamaan, kun viime kesänä aloitin oman blogin. Paljon mukavampaa jakaa tämä harrastus ystävän kanssa.:) Laitanpa nyt linkin hänen blogiinsa:
  http://sulatie.blogspot.fi/

  VastaaPoista