sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ihana, ihana, ihana


Koska blogeissa viljellään aivan liikaa sanaa ihana, olen pyrkinyt käyttämään muita ilmaisuja. En myöskään kirjoita kovin helposti rakastavani jotain. Mutta nyt kun omenapuut kukkivat ja kesä on lämmin kuin morsian, en voi olla sanomatta: rakastan ihanaa puutarhaamme. Ja rakastan aamuja, jolloin on tarpeeksi aikaa ja lämpöä kattaa aamiainen ystävien kanssa ulos.  
Ja rakastan myös ihanien lettien tekemistä! (Tämä letti syntyy niin, että ottaa uusia hiuksia vain letin alapuolelta.)Ja mitä pojat rakastavat? No leluja tietysti. Tuolla ystäväni valkoisella härvelillä voi ottaa ilmakuvia ja videota.Viikonlopun kruunaa se, että rakastan vaalivalvojaisia! 

P.s. Lupaamani ulkorakennuspostaus on tulossa. Tämä kaikki ihanuus vain kiilasi ohi.

12 kommenttia:

 1. Ooo! Ihana (hehe) härveli. Minäkin haluan ilmakuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Härveli piti aikamoista pörinää. Vähän kuin jättimäinen paarma. Täytyy vielä sanoa, että tuo ilmakuva on vain ruutukaappaus videosta eli paljon huonolaatuisempi kuin härvelin kuvat oikeasti ovat. Hauska vehje kyllä - ja varmasti paparazzien suosiossa :D

   Poista
 2. Mä myös karsin/deletoin usein "rakastan" ja "ihana" -ilmaukset pois ennen postauksen julkaisua, kun alkaa niin ottaa päähän oma imelyys. Joskus niitä on kuitenkin ihan perusteltua käyttää, kuten vaikka nyt! Ihanat kuvat, ihanat omppupuut, ihanat tulppaanit (onhan ne?) & muut kukkaset ja ihana letti! Rakastan!!!!
  :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on ne ihanat tulppaaneja! Viime syksynä ihan omin kätösin kaivoin maahan.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Emme ole vielä tehneet juuri mitään puutarhassa, mutta edellinen asukas oli pitänyt sen kauniina. Haaveenani on saada vähän lisää kukkia. Nyt nurmikkoa on aika paljon.

   Poista
 4. Omppulan ihanin päivitys! Toi letti, se on niin vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lettiin tulee paljon wauta ystäväni järjettömän paksuista hiuksista. Vaiks oli letittäjäkin taitava ;)

   Poista
 5. Mä taidan viljellä vähän liikaa tota ihanaa, kuten blogin nimestäkin näkyy :) Totta on, että olisi hyvä keksiä välillä ilmaisuvoimaisempiakin sanoja, mutta minkäs sille mahtaa, jos vaan on niin ihanaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sehän on vain ihanaa, kun on ihanaa ;) Eikä itseäni oikeastaan muiden blogeissa ihanuudet haittaa, mutta itse koitan vältellä inflaation aiheuttamista. Aina ei pysty!

   Poista
 6. Aivan ihana puutarha ja taidolla kuviin saatu tunnelma.Miltei sukelsin mukaan ja letti tukassa oli täydellinen. Huippu ihanan kaunista :-)

  VastaaPoista