torstai 1. toukokuuta 2014

Join the Pork Side

Heräsin aamuyöllä siihen, kun sänkyyn kömpinyt muksu oksensi kasvojeni vieressä. Riivimme miehen kanssa lakanoita pikavauhtia pois, ettei liemi imeytyisi petariin. Ikkunasta näkyi räntäsade ja lumisten omenapuiden yläoksat. Joku oli tatuoinut käteeni Join the Pork Side.

Mitäpä muuta ihminen voisi vapulta toivoa?

No, tuota yhtä kohtausta lukuun ottamatta vappu sujui tuttuun leppoisaan tyyliin. Meillä on jo aika perinteinen resepti vapulle: lakitus, vapputori, ystävät, herkut. Yleensä käymme myös venehommissa, mutta nyt vene on jo vesillä.

Räntäsateen mentyä pääsimme ulos. Aurinkokin tuli esiin, ja rännän rippeet saivat kyytiä. Nyt maassa on taas sula rauha, olohuoneessa kuivuu lakanapyykkiä, ja mies puuhailee uutta puulaatikkoa keittiöön.

Tervetuloa toukokuu!


4 kommenttia:

 1. Vau; onpa hienosti leikatut omppupuut (ainakin näin maallikon silmissä)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meitä oli iso poppoo niitä leikkaamassa. Kaikki ylöspäin sojottava sai kyytiä :) Taisi joukossa olla sellaisiakin, joilla oli kokemusta hommasta. Itse en osaa sanoa, ovatko ne hyvin vai huonosti leikattu :D

   Poista
 2. Mulla on samanlainen kokemus lapsen yrjöämisestä, ei ole herkkua :) Hyvä jos vappu pääsi silti käyntiin normaalisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo inhottavin osuus tapahtui vasta hulinoiden jälkeen :) Taisi olla niin, että valvominen ja herkut eivät oikein sopineet pienen vatsalle. Onneksi vappupäivän aamun herätys nro 2 sujui huomattavasti leppoisammin.

   Poista