perjantai 4. heinäkuuta 2014

Pionit kaunistavat kaiken


Yöpöydällä

Anoppi toi niin ison kimpun pioneja, että niitä riitti moneen vaasiin. Taas kerran tuli todistettua sekin, että kukilla on vaikutusta mielialaan ja vireystasoon. Mies, joka kerää univelkaa ulkorakennusprojektin parissa, totesi ensimmäiseksi aamulla, että onpa kauniita kukkia. Taisipa hän käyttää sanoja kuin hotellissa, mikä on varmaankin kylpyhuonekukan ansiota.

Ikkunalaudalla

Kylppärissä

Keittiössä

Olohuoneessa

Lego-kasakin näyttää paljon siedettävämmältä kukkien kanssa. Kaikki näyttää! M.O.T.

4 kommenttia:

 1. Voi että! Kun joskus omallakin pihalla kasvaisi pioneita siinä määrin, että malttaisi katkoa maljakoihin. Meillä on nyt ensimmäinen pioni aukeamaisillaan - henkeä pidätellen odottelen sitä ja toivon, että se ei jäisi koiran ylijuoksemaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän sekin päivä vielä tule :) Kun pionit saa mieltymään paikkaansa, ne taitavat olla hyvinkin helppohoitoisia ja takuuvarmoja kukkijoita.

   Poista
 2. Mäkin olen leikannut pioneita omaan, ja jopa kyläilypaikan, maljakkoon! Oli niin rajut sadekuurot, ja pionit tietenkin tukematta, että oli parempi leikata niitä turvaan maljakkoon. Ovat niin valtavia, että pitäisi jakaa useampaan...Onneksi penkissäkin riittää vielä nuppuja. Olet oikeassa, kaikki näyttää paremmalta pionien kanssa!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäkuun sateet piiskasivat meilläkin pioneja pahasti. Kesäkuun kylmyys on onneksi nyt hyvitetty :)

   Poista