tiistai 12. elokuuta 2014

Aapisen välissä on hiekkaaMe täällä Omppulassa rakastamme kesää. Sen vuoksi tiedämme vastaukset ajankohtaisiin kysymyksiin:

- Alkaako syksy koulun alkaessa? Ei.
- Kuuluuko nyt hekumoida kynttilöistä ja pimeistä illoista? Ei.
- Pitääkö kaivaa esiin villapaidat ja syyskengät? Ei.

Nyt saa nauttia kesästä, kun sitä kerran riittää. Syksy tulee kyllä aivan varmasti, vaikkei sitä yhtään hoputtaisi tai houkuttelisi. Ensimmäisen luokan ensimmäiseen koulupäivään oli toki meidänkin ekaluokkalaisen osallistuttava, mutta koulupäivän jälkeen me menimme tietysti rannalle ja  jätskille. Kesän parhaat sanat!

Vielä on kesää jäljellä. (Ajatuksena ihana, korvamatona kamala. Sorry!)

6 kommenttia:

 1. Oi, olen niin samaa mieltä! En pysty vielä luopumaan kesästä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jossain muualla ihmiset asuvat aina kesässä... No, onhan vuodenajoissa omat puolensa. Kesä muuttui täällä Turussa yöllä varsin trooppiseksi. Satoi ja salamoi aivan mielettömästi. Mikä onni, että saimme ulkorakennuksen montun täyteen soraan ennen sadetta! Muuten meillä olisi nyt mutainen uima-allas pihalla.

   Poista
 2. Se ei heti korvamatoonnu, kun sanoo sen eri järjestyksessä, vaikka että: jäljellä on vielä kesää, on jäljellä vielä kesää, kesää vielä on jäljellä.
  Ei hekumoida kynttilöistä, mutta pimeät illat on aika kauniita, kun eivät ne vielä ole sellaisia sysipimeitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, lämmin ja hämärä ilta on kaunis, ja on helpompi nukkua kuin aivan keskikesällä. Piti oikein testata noita sanajärjestyksiä. Kesää vielä on jäljellä sopii aika kauniisti säveleen ;)

   Poista
 3. Joo, mäkin haluan pitää kesästä kiinni kynsin hampain, eikä mun mielestä ole vielä syksy!:) Sitä on niin tottunut huimiin lämpötiloihin, että viedessäni tänään lasta harrastukseen, minua paleli.:P Ulkomittari autossa näytti 18,5 astetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kaipa se on myönnettävä, että helteet ovat nyt ohi. Terveisin hän, joka kulkee jälleen villasukissa

   Poista