keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Vinkiksi syyslomalaisille


Kuva kopioitu Finnkinon sivulta. 

Minulla alkoi tänään syysloma. Tämän ekan päivän vietän ilman koululaista, eikä päivä taida täyttää todellisen loman kriteereitä. Ohjelmassa on ainakin siivousta, pyykinpesua ja ulkorakennuksen sähkösuunnitelman tekoa.

Katselen tosi vähän televisiota (koska roikun niin paljon netissä), mutta siivotessa laitan toisinaan Yle Areenalta jotain pyörimään taustalle. Nyt huomasin, että sieltä löytyy myös Virpi Suutarin ohjaama dokumenttielokuva Eedenistä pohjoiseen. Se on ilmeisesti esitetty maanantaina televisiossa ja on nyt kuukauden ajan Areenassa.

Kävin maaliskuussa katsomassa elokuvan elokuvateatterissa ja kirjoitin siitä tässä postauksessa (klik). Yhteenveto: suosittelen lämpimästi! Syysloma ja kasvukauden loppu antavat varmasti vähän lisää tunnelmaa tämän leffan katseluun.

Tässä linkki Yle Areenaan:

http://areena.yle.fi/tv/2247614

P.s. Pionipenkkini ovat edelleen savikasan alla...

3 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä! Täytyypä muistaa ensi viikolla.:) Kesäkuussa, kun oli sateista ja tylsää, ehdotin miehelle, että otetaan Netflix takaisin. Katsoimme yhdessä yhden jakson Orange is new black-sarjaa, joka kyllä oli ihan ok, mutta sen koommin en ole sieltä mitään katsonut. Mielummin olen ilman telkkaa kuin nettiyhteyttä.
  Mukavia lomapäiviä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hei muuten, Virpi Suutarihan on Martti Suosalon vaimo. Heidän ihanaa kotiaan esiteltiin hiljattain jossain lehdessä, en muista missä. Muistaakseni se oli uusi talo, mutta niin upeasti toteutettu..kaikki yksityiskohdat mietitty ja mikä puutarha!

   Poista
  2. Olisikin mielenkiintoista nähdä heidän kotinsa. Muistaisin, että olen joskus nähnyt jutun Suutarin huvimajasta. Täytyy googlettaa, josko löytyisi oikea lehti...

   Poista