sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Allas


Iittalan valurautainen Allas-kynttelikkö on joulunajan luottopeli, joka seilaa meillä senkiltä pöydälle ja pöydältä hellan nurkkaan ja hellalta takaisin pöytään. En muista, että olisin koskaan nimennyt postausta tuotteen mukaan. Nyt nimesin! Niin kiva se on - sekä tukeva ja turvallinen.

Puolet kynttilöistä palaa jo. Kohta voi ryhtyä panikoimaan! Tai sitten voi päättää, että tulee se joulu ilman paniikkiakin. Eikä sitä vietetä siivotussa kaapissa, kuten martat joka vuosi rauhoittelevat.

Joulua vietetään legoja tehden. Kuten myös toista adventtia.

6 kommenttia:

 1. Toisen adventin kunniaksi minä olen tehnyt joulukortteja. Olen lukenut myös ostermyran auringon terveisiä adventin kunniaksi. Hieno kynttelikkö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervehdys anonyymi :) Meilläkin on ahkeroitu joulukortteja. Se on niiiiiiin paljon mukavampaa kuin siivoaminen...

   Poista
 2. Allas on upea esine!
  Ja Legot ne meilläkin joulukoristeiden lomassa pyörii...
  Nauti joulun hiipivästä tunnelmassa ihanassa talovanhuksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se onkin, kun aluksi nauttii hiipivästä tunnelmasta, mutta pian päällä on täyshöyry :D Pitäisi jotenkin jaksottaa tekemisiä. Mukavaa joulun odotusta myös sulle!

   Poista
 3. Kuulin vasta äskettäin koko kynttilänjalasta, en tiedä, miten oli mahdollista, etten ole siihen törmännyt. Sitten näin sellaisen kaupassakin. Tykkään kovasti!:)
  Rentoa joulunalusaikaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, miten pitkään Allas on ollut markkinoilla, mutta se ei ole ehkä erityisen "suosittu". Tai en ole ainakaan ystävillä tai blogeissa juurikaan sitä nähnyt. Mutta kiva on! Ja jotenkin helppo, kun on niin jämäkkä.

   Rentoilua myös sinne! Kyllä se pinna pian alkaa kiristyä ;)

   Poista