keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Star Wars -tähtiäSääkin muistuttaa yhä enemmän joulua, joten on hyvä ryhtyä tositoimiin! Ainakin minulle talvimyrsky tuo heti mieleen parin vuoden takaisen joulun ja Tapani-myrskyn. Se iski voimalla myös tänne länsirannikolle, ja meidänkin silloisen rivarikodin lähellä kaatui puita. (En oikeastaan muista myöskään lapsuuden jouluja erityisen lumisina, vaan enemmänkin lauhoina.)

Uhmasimme muksun kanssa joulukoristeperinteitä ja myrskyrintamia askartelemalla Star Wars -joulutähtiä. Totuuden nimissä täytyy sanoa, ettei lapsen pinna oikein riittänyt näiden tekemiseen, mutta hän oli hyvänä neuvonantajana ja kanssataistelijana hommassa mukana.


Asiasta kolmanteen: olisipa kivaa päästä johonkin lämpimään.


Star Wars -tähtien leikkaaminen vaatii mattopuukon tai paperiveitsen. Tai ainakaan minä en onnistunut leikkaamaan paksuksi taiteltua kopiopaperia saksilla. Meillä ei ollut paperiveistä, joten kävimme kirjakaupassa. Se olikin hauska reissu: Selitin myyjälle, että tuskailen joulutähtien kanssa ja tarvitsen jotain terävää. Myyjä kertoi minulle, että hän oli tuskaillut itse sellaisten Star Wars -tähtien kanssa.

Nauraen totesin, että just niin, niiden kanssahan minäkin!


Jos sinäkin haluat tähtisotatuiketta ikkunoihin, ohje löytyy täältä (klik!). Ainakin meidän pieni Star Wars -fani arvosti suuresti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti