sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Naistenpäivän pyykit


Useampikin lehti kertoi viime viikolla ruotsalaisesta bloggarista, jonka aidot kotikuvat herättivät innostusta. Kuvien aitouden ydin oli sotku. Kuvissa oli likaisia astioita ja sotkuisia lattioita ja mitä noita nyt on erilaisia sotkuisuuden muotoja.

Minäkin laitoin nyt sitten naistenpäivän kunniaksi esille sotkua. Mitäs mieltä olette, onko parempaa kuvamatskua kuin yleensä? Meillä on tosiaan ihan aito pyykkiteline makkarissa. Toisinaan käy niin, että märkää pyykkiä tuodessa edellinen satsi on vielä telineellä, josta se sitten lennätetään pikavauhtia lipaston päälle odottamaan jatkokuljetusta. On meillä kuivausrumpukin, mutta se pitää kovaa ääntä ja kuluttaa sähköä.

Henk.koht. pidän enemmän perinteisessä mielessä kauniista kotikuvista. Katselen tuhannesti mieluummin toisten kauneutta kuin toisten pyykkivuoria. Tiedän kyllä, että jokaisessa kodissa on sotkunsa, vaikkei niistä laitettaisi kuvia esille.

Tässä siis naiset (ja miehet!) päivän ruusut ilman pyykkiä. Aidosti ihanat.


6 kommenttia:

 1. Ihanat ruusut!;D Joo, vaikka ei nuo teidän pyykit näytä ollenkaan pahalta, niin kyllä mäkin mielummin katson siisteyttä ja kauneutta. Enkä siis pidä omiakaan pyykkejä erityisen kivana käyntikorttina, kun talvella laitan niitä kuivamaan eteiseenkin. Meillähän on kuivaukaappi ja -rumpu. Tykkään kuitenkin kuivattaa pyykit luonnon menetelmillä.:) Kuivauskaappi on hyvä, sillä sinne saa lakanat(annan niidenkin kuivaa itsekseen), ja aiemmin poikien toppapuvut sun muut. No, joo...tulipa pyykinkuivaushöpinää. Hyvää naistenpäivän iltaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuivauskaappi olisi minustakin kätevä, mutta meillä ei ole valitettavasti tilaa sellaiselle. Pyykkikone ja rumpukin ovat keittiössä... Ja pyykit ympäri taloa :D

   Poista
 2. Pyykkiä on niin vaikea kuivattaa kuivattamatta :)
  Aina ne jossain roikkuu kuivumassa. Sitä arkea ja ihanuutta - sitähän tämä on.
  Naistenpäivän iltaa sinnekin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä osuvasti sanottu! Eihän se oikein kuivattamatta kuivu.

   Poista
 3. Joskus ihmetyttää kaikenlaiset blogikohut, toivoisin, että täällä blogimaailmassa saisi olla rauhassa pyykkeineen tai pyykeittä. Kummastuttaa sellaset lehtien esille nostamat blogijutut tai "kohublogit", kun ne tulevat kuitenkin aina auttamattomasti jäljessä, liian myöhään, kun juttu meni jo ja blogeissa on menty eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, blogimaailman "uutiset" tuntuvat usein aihepiirin blogeja aktiivisesti seuraavalle vanhoilta. "Blogimatot" yms. ilmiöt ovat usein olleita ja menneitä, kun niistä tehdään juttuja.

   Minusta tuo sotkuisuuden todistelu tuntuu jotenkin turhalta. Ei kai kukaan oikeasti tarvitse sen suhteen "uskonvahvistusta"? Onko jollekin oikeasti epäselvää, että kodeissa on sotkua?

   Poista