maanantai 14. syyskuuta 2015

IlonaiheitaKeltaista keltaisella. Se on ehdottomasti ilonaihe. Makkarissa on kaksi ikkunaa etelään, ja jos vain aurinko paistaa, huone kylpee valossa. Mietin, mahtavatko nuppuisina poimimani auringonkukat aueta laisinkaan vaasissa. Olisihan se pitänyt tietää, että makkarin valo saa ne kukkimaan.


Omppusato on melko surkea, mutta en juuri sure sitä. Mehuakin on vielä viime vuodesta jäljellä. Se on ehdottomasti ilonaihe, ettei tarvitse joka ilta miettiä, mihin oikein laittaisi kaikki omenat.Erityisen riemukas asia on sesongin ensimmäinen omenapiirakka. Se olisi helpointa tehdä itse, mutta sen tekeminen on hauskempaa muksun kanssa. Olisin latonut nuo omppupalat ihan eri rytmillä itse, säntillisesti kuvioiden. Nyt tuli paljon luovempi versio.

 

Ilonaihe on myös ajatus siitä, että kohta alkaa lämmityskausi. Aamuvirkku mies ja puulämmitys on toimiva yhdistelmä. Kun itse kömmin raput alas alakertaan, hella hohkaa jo lämpöä, ja keittiö on paljon muuta taloa lämpimämpi.  

6 kommenttia:

 1. Ihania ilonaiheita! Tämä postaus oli minulle ilonaihe aamun alkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa :) On hauska ajatus, että oma ilo voi blogin kautta olla jollekin toiselle iloksi.

   Poista
 2. Tosi tervetullutta tunnelmaa: lämmin keittiö, omenapiiras, kukat, auringonvalo - kiitos!
  t. mummu

  VastaaPoista
 3. Sitä on ympärillä ihan valtavasti ilon aiheita kun niitä ryhtyy huomioimaan. Täällä poden pahaa syysflunssaa, joten postaus toi juuri hyvä energiaa minullekin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti flunssa on jo parantunut. Meillä on taitettu syksyä aikakin toistaiseksi terveenä, kop kop...

   Poista