tiistai 6. lokakuuta 2015

Haaste & haastavaa


Sain Mansikkatilan maiden Tainalta haasteen vastailla muutamiin kysymyksiin. Kiitokset Tainalle :) Mulla tuppaa menemään haasteita välillä ohi, mutta nyt!


1. Millä kolmella adjektiivillä kuvailisit itseäsi? Kolme heti ensimmäisenä mieleen tulevaa!
Avoin, luova, utelias.

2. Oletko maaseudun vai kaupungin lapsi?

Kesäisin ajattelen olevani maaseudun lapsi, mutta talvisin totean olevani kaupunkilainen. Kotikaupunkini on niin pieni, että maaseutu on kävelymatkan päässä, joten sinne kyllä pääsee onneksi aina halutessaan.

3. Asutko juuri siellä missä haluat asua?
Kyllä.

4. Mitä haaveita sinulla liittyy asumiseen?
Monenlaisia. Haluaisin vielä joskus asua ulkomailla. Olen asunut pariin otteeseen Ruotsissa, mutta Ruotsia ei taideta laskea ulkomaaksi. Olisi mukavaa tutustua kunnolla johonkin ihan oikeasti erilaiseen kulttuuriin. Voisin asua vaikka Amerikassa tai Ranskassa, mutta enpä usko näin käyvän kovinkaan pian - jos koskaan. Vanhana olisi mukavaa asua talvisin jossain lämpimässä maassa. Ensisijainen asumishaaveeni on kuitenkin tämän nykyisen torpan asuttaminen ja kunnostaminen.

5. Järki, tunteet vai molemmat?
Olen saanut molempia isolla kauhalla! (Tuliko liian ärsyttävä vastaus?)

6. Mikä on rohkein tekosi?
En tiedä. Olenkohan koskaan tehnyt mitään erityisen rohkeaa... No kerran yhdessä työssä sanoin itseni ekan päivän jälkeen irti. Olin silloin tosi nuori, joten moinen teko vaati kyllä paljon pokkaa. Työpaikka oli vain aivan väärä minulle. Onneksi tajusin sen heti.

7. Benji-hyppy vai Base jump?
Ei kumpikaan!!!

9. Minne veisit puolisosi tai perheesi yllätysmatkalle?
Oletan, että budjetti ei ole kysymyksen keksijän mielessä ;) Veisin paratiisisaarelle.

10. Mitä haluaisit muistella vanhainkodin kiikkustuolissa?
En ehkä haluaisi muistella mitään, vaan tehdä jotain (lueskella aurinkotuolissa?). Olisi varmasti kivaa, jos joku kävisi katsomassa.

11. Mistä haluaisit sinut muistettavan?
No apua mikä kysymys.... En ole ajatellut tätä koskaan. Ehkä se teko, josta minut muistetaan, on vielä edessäpäin? Tietysti toivon, että sukulaisten tarinoissa olisin enemmän hyvis kuin pahis.

Tuo kattoi otsikon sanan "haaste". Nyt sitten se "haastava":

Haastavaa on löytää niin paljon aikaa bloggaamiseen kuin toivoisin. Aiheita, joista haluaisin kirjoittaa, on enemmän kuin pystyn käytännössä toteuttamaan. Ajattelin testata, olisiko Instagramin nopeampi ja lyhyempi ilmaisumuoto sellainen, jolle löytyisi enempi aikaa. Minut löytää sieltä nimellä omppulansuvi.

Olen löytänyt osan lempityypeistä ja blogeista seurattavaksi Instasta, mutta otan mieluusti vinkkejä vastaan. Teillä on varmaan blogini perusteella jonkinlainen käsitys siitä, millaisia instatilejä haluaisin seurailla. Olisin tosi iloinen kaikista vinkeistä eli laittakaas omat nimimerkit ja suosikit jakoon!   


4 kommenttia:

 1. Jos tiedät että joskus et ehdi kirjoittamaan blogia niin kirjoita etukäteen ja ajasta julkaisu eikö sen pitäisi onnistua? Hae instanssa ihan blogien nimillä useimmiten joko nimen tai kirjoittajan mukaan löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki voi ajastaa, mutta se ei varsinaisesti vaikuta käytetyn ajan määrään. Jotenkin vierastan ajastamista myös sen takia, että bloggaus on hauskinta spontaanina. En halua tehdä tästä liian järjestelmällistä :)

   Poista
 2. Kylläpä on vaikea löytää aikaa kommentointiin! Vielä tuota blogia päivittää, mutta juuri nyt on sen verran kiirusta töiden puolesta, ettei meinaa ehtiä kommentoimaan minnekään, vaikka lukemassa kävisikin.:(

  Ihana oli lukea sun vastauksia!<3 Tunnen sielujen sympatiaa monessa kohdin.:) Ihan mahtava juttu, että olet nyt Instassa, taisin sua etsiskellä jo joskus aiemmin.:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itsekin huomannut, että Insta on sittenkin hyvä juttu :D Vierastin sitä aluksi, mutta se on niin helppo, sopii tämmöselle koko ajan havainnoivalle tyypille hyvin.

   Poista