maanantai 21. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskukkia & arvonnan voittaja


Pääsiäinen on kyllä monessakin mielessä mukava pyhä. Eikä vähiten siksi, että päivä pitenee ja kukat ovat keltaisia. Tai kuten ystävä eilen totesi omenapuutalkoissa: koko kesä on vielä edessä.

Tein sisälle muutaman superedukkaan "asetelman". Ostin ruokakaupasta narsissipadan, sellaisen aika ruman muovisen, ja siirsin kotona kukkasipulit kahteen astiaan. Toinen on lasikulho olkkarin pöydällä. En halunnut tumman mullan ja valkoisen juurisotkun näkyvän, joten nappasin lasten askarteluista keltaista kreppipaperia kulhon vuoraukseen. Halpaa ja helppoa!

Tämä toinen "asetelma" on vielä helpompi: tavallinen pienehkö valkoinen kulho ja sipulit sinne.Pienten noitien oksat ovat tietysti ne kauneimmat pääsiäiskukat. Virpojat kiersivät eilen loitsuineen, täältä meiltäkin lähti viiden hurjan pojan poppoo kylille. Ensin piti toki pelata omenapuiden alla sählyä velhovermeissä. Mieletön kuplinta, kun konkkaronkka valmistui retkeen - ja voi sitä iloa, kun takaisin palattiin valtavan makeislastin kanssa.

Ja ilosta saankin aasinsillan arvontaan. Iso kiitos kaikille osallistujille ja postausideoita kertoneille.  Randomgeneraattori arpoi voittajaksi numero kolmosen eli onnea Aidafoun! Laitatko minulle sähköpostiin talo.omppula(ät-merkki)gmail.com osoitteesi, niin lehti ehtii vielä pääsiäiseksi perille.

Nyt haen toisen kupin aamukahvia ja saattaa olla, että olin varautunut jälleen kerran hieman yläkanttiin virpoimisherkkujen kanssa...

1 kommentti:

  1. Tämä oli aivan ihana yllätys!
    Kiitos paljon! Sähköpostia laitettu. :)

    VastaaPoista